今日はTOEIC公開テスト(^.^)/~~~

今日はTOEIC公開テストデスね。
皆さん、頑張りましょう。
先月に続いて日韓戦です。
どんな問題がきますかね?
前回易しかったので、今回は難しいかもね(T_T)/~~~

今回はふと思い出すと2年前の7月に受験した会場と同じでした。
その時、試験終了後、急な雷雨でバスの列が凄かったのが印象にあります。

その会場は両駅のちょうど真ん中にある○×大学。
どちらからもバスで20分くらいかかります。
車で行くのが一番早いんですがね。。。

台風の影響もあるかと思います。
急な雨対策、水分補給もお忘れなく。


スポンサーサイト

テーマ : TOEIC
ジャンル : 学校・教育

そろそろ注文しますか(^^)v

MERSも終息してきたようですので、そろそろ注文しますかね(^^)v
以下の韓流模試本だけ、海外発送可能になってませんでしたので、
YES24お客様相談センターに海外発送可能にしてくれるようにメールしておきました。

土木月LISTENING1000
★TOEICの目標達成(土木月) 1000第 LISTENING★

テーマ : TOEIC
ジャンル : 学校・教育

英検「2級」にライティングが導入~来年度2016年度 第1回より開始~

皆さん、3連休はいかがお過ごしでしたでしょうか。
TOEIC合宿に参加された方も多かったのではと思います。
自分は残念ながら、7/17~19まで、すすきの出張(^^)/、じゃなくて札幌出張でした。
札幌は今がベストシーズンということと、3連休、さらに海外からの観光客でかなりにぎわっており、ホテルも想像を絶する価格(*_*)
せっかくの機会だったので、ついでに知床半島、羅臼にでもクルージングに行こうかと考えてもいたんですが、少々時間がタイトでしたので、またの機会にしようかと思ってます。

さて今日は、英検「2級」にライティングが導入されるようなプレスリリースを見ましたので、ご紹介したいと思います。
~来年度2016年度 第1回より開始~

【今後】
「2級」でのライティング導入に伴い、すでに実施している「1級」、「準1級」のライティングにつきましても、再度、問題の精査及び難易度の調整をおこなってまいります。
また本発表のとおり、来年度2016年度の第1回(2016年6月予定)の実施から、まずは「2級」でライティングを導入し4技能化してまいりますが、「準2級」、「3級」につきましても、できるだけ早い時期での実現を目指し、ただいま鋭意、準備を進めております。
このように4技能化が進むにつれ、これまでの実施方法や検定料の見直し等、検討事項がいくつか出てまいります。

見直しがされる前に英検1級狙っておいた方が良いかもしれませんね~
英検は見直しのタイミングで結構難しくなる傾向があります。

となると
第2回は2015年10月11日
第3回は2016年1月24日

1次試験だけでも”PASSED”しておきたいですね。

テーマ : TOEIC
ジャンル : 学校・教育

最終的におススメは?

韓流模試本の新刊ラッシュもだいぶ落ち着いてきましたね。
最終的におススメは?
あくまでも個人的な判断になりますが、以下の本がよさそうな印象があります。

【模試本の部】
土木月LISTENING1000土木月READING1000
★TOEICの目標達成(土木月) 1000第 LISTENING★
★TOEICの目標達成(土木月) 1000第 READING★
問題をたくさん解きたい人向き
2013年~2014年の韓国TOEICの問題を解いてみたい人向き

PAGODA TOEICヒット実戦1000第1LCPAGODA TOEICヒット実戦1000第1RC
PAGODA TOEICヒット実戦1000第2RCPAGODA TOEICヒット実戦1000第2LC
★PAGODA 仕上げ TOEIC的中実戦1000第1 LC★
★PAGODA 仕上げ TOEIC的中実戦1000第1 RC★
★PAGODA 仕上げ TOEIC的中実戦1000第2 LC★
★PAGODA 仕上げ TOEIC的中実戦1000第2 RC★
問題をたくさん解きたい人向き
第1は2013年~2014年の韓国TOEICの問題を解いてみたい人向き
第2は2014年~2015年の韓国TOEICの問題を解いてみたい人向き

ETS TOEIC4週間完成600+ETS TOEIC4週間完成750+
★ETS TOEIC4週間完成600+(LC+RC)★
★ETS TOEIC4週間完成750+(LC+RC)★
他のETS本と類似していますが、一通りETS系の本は揃えないと気が済まないETSオタク向き
ETSの本を持っていると気持ち点数が良くなるようなお守り的存在
現スコア800点くらいの方にはおススメしておきます。600+、750+で強化、600+、750+で間違えている問題を見つけ、苦手分野を押さえることで上が狙いやすくなります。

PAGODA TOEIC 800+ LCPAGODA TOEIC 800+ RC
★PAGODA TOEIC 800+LC★
★PAGODA TOEIC 800+RC★
問題をたくさん解きたい人向き
過去の韓国TOEICの問題にはこだわらずに広く問題を解きたい人向き

【模試本以外の部】
3週間で終わるPart56戦略読解時間を15分短縮するPart7戦略
★TOMATO 3週間で終わるPart5&6戦略★
★TOMATO 読解時間を15分短縮するPart7戦略★
TOMATOオタク向き。青トマトの衝撃を受けてからトマトは外せないって方向き。
ハーフ模試などもついていますが、RC対策用におススメです。


テーマ : TOEIC
ジャンル : 学校・教育

PAGODA LC/RC 2・・・もしかすると当たりかも?

さて、今日はやっと最後の1冊の中身が公開されましたのでちょっとのぞいてみました。

PAGODA TOEICヒット実戦1000第2LCPAGODA TOEICヒット実戦1000第2RC
★PAGODA 仕上げ TOEIC的中実戦1000第2 LC★
★PAGODA 仕上げ TOEIC的中実戦1000第2 RC★

中身↓
PAGODA 仕上げ TOEIC的中実戦1000第2 LCの中身
PAGODA 仕上げ TOEIC的中実戦1000第2 RCの中身

なんだか最近の韓国TOEICの問題のような気がする。。。。
気のせいだろうか。。。

そっくりさん率を調べてみたいと思います(^^)/

テーマ : TOEIC
ジャンル : 学校・教育

発禁本中古情報(^^)/ シナゴンTOEIC既出問題の再構成2009、2010

さて、今日はみなさんご存じのシナゴン発禁本の中古本情報をお知らせしたいと思います。

シナゴン発禁本2010
★発禁本★シナゴンTOEIC既出問題の再構成2010(12回分)★

【中古本情報】
★YES24中古本コーナー 2冊
【商品の程度】使用痕跡少しある、おおむね損傷のない商品

★オークションに3冊 (アラジン:韓国のオークションです。。)
【商品の程度】
上:1冊(12800KRW・・・¥1280くらい)
最上:2冊(15000KRW,14000KRW・・・¥1400~¥1500くらい)

シナゴン発禁本2009
★発禁本★シナゴンTOEIC既出問題の再構成2009(12回分)★

【中古本情報】
★YES24中古本コーナー 1冊
【商品の程度】使用痕跡少しある、おおむね損傷のない商品

★オークション 2冊(オークション:韓国のオークションです。。)
【商品の程度】不明

★オークション 9冊(アラジン:韓国のオークションです。。)
【商品の程度】
中:5冊(13000KRW、9500KRW、8000KRW、6600KRW、5500KRW・・・¥550~¥1300くらい)
上:1冊(8400KRW・・・¥840くらい)
最上:3冊(15000KRW、980KRW、950KRW・・・¥950、¥980、¥1500くらい)

興味ある方はYES24の中古本コーナーないしは韓国のオークションサイトを。
ただし、YES24では買えませんのでご注意くださいネ。
古本屋さんの直接に注文する形ですので、韓国語がダメって方は個人輸入代行業者に頼むのが良いかと思います。

発禁本は買いたいと思ったときにはなかなか見つからずに買えませんので、中古で見つかったら即買です!

どちらがいいんですか?と言われるかもしれませんが、
旬なのは2009年の韓国TOEICの問題再現の★シナゴンTOEIC既出問題の再構成2010(12回分)★ の方です。(なんで旬なんですかとか聞かないでくださいね(笑))

中古本に付き、捉え方に人種差があります。
できるだけ良いものを購入した方が良いかと思います。
(本を解体して、リングファイルにとじた形のものも、中古本扱いm(__)m)

テーマ : TOEIC
ジャンル : 学校・教育

明日は第291回韓国TOEICテストです。

明日は第291回韓国TOEICテストです!
どんな問題が出るか楽しみですね。

次の第292回(7/26開催)は6月に引き続き日韓戦ですよ~
熱い戦いになりそうですね(T_T)/~~~

テーマ : TOEIC
ジャンル : 学校・教育

今日のPart5 40問

今日のPart5 40問です。
良かったら、休憩時間などにトライしてみてください。
間違えた問題、知らない単語は各自で調べて解決をお願いしますね(^_-)-☆

101. We are open to any ------- regardless of how unimportant they may sound.
(A) suggest (B) suggestions (C) suggested (D) suggesting

102. The customer database can only be ------- by Human Resources Department employees.
(A) access (B) accessing (C) accessed (D) to access

103. The manager ------- the result of the recruitment of new employees.
(A) announced (B) produced (C) earned (D) alarmed

104. In case of an accident, UA Airways is responsible for the ------- of all passengers.
(A) safe (B) safely (C) safety (D) saved

105. Mr. McQueen had a brief discussion on the estimate ------- the Accounting Department employee.
(A) to (B) whether (C) along (D) with

106. The announcement posted online ------- the list of employees whose resumes have passed the screening.
(A) include (B) includes (C) inclusive (D) inclusion

107. Ms. Tadaki, the renowned engineer, has been a ------- figure in IT development.
(A) centrally (B) centralized (C) centralization (D) central

108. Trust, Inc., which specialized in handmade gift items, had a good reputation for ------- cheating on its taxes.
(A) even (B) still (C) never (D) frequently

109. Forego Airways, one of the largest low-cost carriers in China, charges ------- as low as $200 for international flights.
(A) fares (B) properties (C) values (D) capacity

110. Employees who requested a transfer will be informed of their newly ------- responsibilities by this week.
(A) assigning (B) assigned (C) assign (D) assignment

111. The accounting manager wants the expense reports to be submitted ------- so that he can process them before the end of the fiscal year.
(A) substantially (B) promptly (C) ever (D) largely

112. The lecturer is scheduled ------- a workshop on computer programming this Friday.
(A) giving (B) should have given (C) may give (D) to give

113. The purse you ordered ------- in three different colors and can be delivered within two days.
(A) comes (B) provides (C) sells (D) offers

114. Mr. Ronald ordered lunch for ------- and his secretary at the cafeteria since she was still having a telephone conversation with an important customer.
(A) he (B) his own (C) himself (D) his

115. Because the lecturer was running out of time, he ended his lecture after he spoke ------- about the subject of his next lecture.
(A) recently (B) slightly (C) briefly (D) hardly

116. The contract states Acute Insurance’s ------- rates in case of the termination of the contract prior to its expiration date.
(A) reimburse (B) reimbursement (C) reimbursed (D) reimburses

117. Ms. Stark was not able to attend the conference ------- she was on maternity leave.
(A) as (B) which (C) so (D) why

118. Since the renovation of the staff lounge, the level of employee engagement has been ------- higher.
(A) noticeable (B) notice (C) noticing (D) noticeably

119. The convention center ------- Harbor Station is conveniently located and has a spacious underground parking area.
(A) below (B) directly (C) near (D) among

120. The Northland Urban Design Workshop is to be held next week and is open to anyone who is interested in ------- about the construction of bridges in cities.
(A) learn (B) learned (C) to learn (D) learning

121. Those over 55 years of age will greatly ------- from joining the national pension plan.
(A) benefit (B) prevent (C) assist (D) cover

▶▶▶GO ON TO THE NEXT PAGE(^^)/

122. To maximize the performance of its audio player, Bass Sound Products worked ------- with Ryerson Electronics on its latest released model.
(A) collaborative (B) collaboratively (C) collaboration (D) collaborated

123. In ------- to the recent inflation, Local Industrial Bank has reduced its interest rates by 2%.
(A) responding (B) responsive (C) response (D) respond

124. The two applicants will be required to deliver a five-minute presentation on the subjects given to ------- of them.
(A) other (B) which (C) each (D) none

125. The committee members will not be discussing the reports further ------- the meeting is scheduled to end in ten minutes.
(A) so that (B) otherwise (C) unless (D) because

126. Ms. Jones was glad that she had ------- led the marketing team to make more sales than planned.
(A) successfully (B) success (C) succeeding (D) successive

127. ------- after reducing the price of its software program, Forward Technologies began to have more customers posting reviews of its program online.
(A) Rarely (B) Formerly (C) Nearly (D) Shortly

128. Beginning tomorrow, the Star Department Store ------- the service hours of its Complaint Department until the holiday is over.
(A) is extended (B) will be extending (C) extended (D) to extend

129. The items you ordered will be delivered immediately ------- receipt of your payment.
(A) upon (B) likewise (C) beyond (D) about

130. Martha is looking for someone who can take the night ------- in her place this weekend from 10 P.M. to 3 A.M.
(A) shift (B) task (C) diagnosis (D) response

131. St. Louise House, located in the suburbs, provides a ------- environment in which the homeless can stay temporarily.
(A) protection (B) protector (C) protective (D) protected

132. ------- the sales team has contributed to the firm’s total revenues by more than 40% this quarter, they will be given additional incentives.
(A) Assuming that (B) In response to (C) Unless (D) Since

133. Complaints were made by several employees working in the office next to the cafeteria being renovated as they stated that the noise was quite ------- to their work.
(A) disruption (B) disrupted (C) disruptive (D) disrupter

134. The V-Tech Corporation is expecting the engineers to come for an ------- of its outdated manufacturing facility soon.
(A) enterprise (B) overhaul (C) enrollment (D) admission

135. Please be ------- that the insurance fee you have to pay may increase when you renew your insurance five years from now.
(A) note (B) known (C) ensured (D) aware

136. Gloria Boutique eventually closed its doors after doing ------- in Paris for more than 20 years.
(A) business (B) reputation (C) exposure (D) compensation

137. Please note that you should give us a call to reserve the venue at least two weeks in advance when ------- an event with more than 30 attendees.
(A) scheduled (B) scheduling (C) scheduler (D) schedule

138. The regional economy is ------- to improve due to the increasing number of tourists visiting in the past six months.
(A) probable (B) scheduled (C) likely (D) applicable

139. Many customers have remained loyal to Top Motors, whose vehicles have a good reputation for their -------.
(A) durability (B) possibility (C) positivity (D) trend

140. We encourage you to select all the possible dates you can come when scheduling a regular checkup on our Web site as you may be asked to have your checkup on an ------- date.
(A) flexible (B) extended (C) capable (D) alternative

解答
101. (B) 102. (C) 103. (A) 104. (C) 105. (D) 106. (B) 107. (D) 108. (C) 109. (A) 110. (B)
111. (B) 112. (D) 113. (A) 114. (C) 115. (C) 116. (B) 117. (A) 118. (D) 119. (C) 120. (D)
121. (A) 122. (B) 123. (C) 124. (C) 125. (D) 126. (A) 127. (D) 128. (B) 129. (A) 130. (A)
131. (C) 132. (D) 133. (C) 134. (B) 135. (D) 136. (A) 137. (B) 138. (C) 139. (A) 140. (D)

テーマ : TOEIC
ジャンル : 学校・教育

今日のPart5 40問

今日のPart5 40問です。
良かったら、休憩時間などにトライしてみてください。
間違えた問題、知らない単語は各自で調べて解決をお願いしますね(^_-)-☆

101. Courtesy Hardware is ------- to open a second branch in Newton next month.
(A) excite
(B) excites
(C) excitedly
(D) excited

102. Webcom Business Services ------- gained support from donors for its Fight against Cancer awareness campaign.
(A) easiest
(B) easy
(C) easier
(D) easily

103. The pool is closed for cleaning ------- weekly, on Sunday and Thursday mornings.
(A) more
(B) further
(C) yet
(D) twice

104. Brian Hutchinson is not only the Beasts of Beauty CEO, but ------- is also a regular on daytime television.
(A) he
(B) his
(C) him
(D) himself

105. The new marketing campaign will launch after it first gets ------- from the chief marketing officer.
(A) approval
(B) approved
(C) approve
(D) approves

106. The director of legal services will only be available for a ------- time because he has several meetings to prepare for today.
(A) short
(B) popular
(C) long
(D) fast

107. ------- a press conference cannot be set up for next week, it can be rescheduled for a later date.
(A) If
(B) That
(C) Only
(D) For

108. Pad Shoes offers ------- styles for the whole family.
(A) distinctly
(B) distinctively
(C) distinction
(D) distinctive

109. Formerly an account analyst, Ms. James ------- divides her time between painting and teaching art.
(A) forward
(B) soon
(C) far
(D) now

110. The newspaper’s ------- has shifted to a much younger generation.
(A) improvement
(B) article
(C) editor
(D) readership

111. Mr. Allred is having trouble ------- the new computer system and has requested IT support to help him.
(A) down
(B) into
(C) with
(D) for

112. Returns for a full refund can be made ------- sixty days of purchase if the item is accompanied with the original receipt.
(A) by
(B) within
(C) just
(D) or

113. New project proposals are ------- by the board of directors before being evaluated a second time by the Accounting Department for feasibility.
(A) reviewed
(B) created
(C) staffed
(D) founded

114. Julius Air Freight has an ------- network of air routes that connect to every major continent.
(A) extend
(B) extends
(C) extensive
(D) extensively

115. New employee applications must be submitted ------- our Human Resources Department.
(A) around
(B) during
(C) out
(D) to

116. The lighting in the warehouse was increased in an effort to boost the workers’ ------- but the results were insignificant.
(A) produces
(B) producer
(C) productive
(D) productivity

117. The company’s electricity consumption has decreased by 10 percent compared to the ------- month last year.
(A) same
(B) found
(C) later
(D) open

118. Ms. McCabe was ------- at the Skoda Awards for her role as an innovative female CEO.
(A) honor
(B) honors
(C) honored
(D) honorable

119. Many of the employees ------- were at the seminar thought that it was a very productive learning experience.
(A) which
(B) they
(C) who
(D) when

120. The Taylor Steel Corporation has been ------- steel products for more than five decades.
(A) instructing
(B) manufacturing
(C) practicing
(D) functioning

121. The e-mail from the director of operations indicated that ------- employees were required to attend the workshops at the end of the month.
(A) every
(B) all
(C) as
(D) next

122. By ------- monitoring the online patterns of our customers, the Easton Media Group is able to recommend the most relevant advertising to reach the most suitable target market.
(A) to act
(B) more active
(C) acted
(D) actively

123. ------- inclement weather, a rain date has been established for the outdoor theater performance.
(A) In case of
(B) Such as
(C) Because
(D) Now that

124. The Green Bioworks Group has started to make greater ------- in sustainable technologies.
(A) to be invested
(B) is investing
(C) investor
(D) investment

125. There has been an increasing demand for smaller, more efficient automobiles ------- the past three years.
(A) about
(B) between
(C) over
(D) toward

126. ------- installing new software on company computers, please check that it is coming from a reliable Web site.
(A) In order to
(B) When
(C) So that
(D) Although

127. To ------- the high quality that is expected from Mission Manufacturing, all products are put through a rigorous testing process.
(A) maintain
(B) afford
(C) admit
(D) require

128. The Kragen Automotive Company has begun to ------- a majority of its manufacturing operations abroad to Southeast Asia.
(A) shorten
(B) lose
(C) shift
(D) predict

129. Steve Gonzales is ------- to be appointed as CEO next year.
(A) expects
(B) expectantly
(C) expected
(D) expectation

130. We ask for the ------- of all employees while we temporarily move offices during the renovation of the main building.
(A) cooperation
(B) institution
(C) convention
(D) destination

131. ------- descriptions of our new products will be available on our Web site.
(A) Vacant
(B) Detailed
(C) Experienced
(D) Responsive

132. Rather than interviewing each candidate -------, the Human Resources Department has decided to conduct group interviews.
(A) separation
(B) separately
(C) separates
(D) separating

133. The company’s market research team is conducting a focus group interview to ------- customers’ reactions to the new package design.
(A) gauge
(B) administer
(C) settle
(D) comply

134. Any Blogden Thunder Cable is ------- with the GW2000 model speakers and therefore can be used without any problems.
(A) reportable
(B) reflective
(C) compatible
(D) conclusive

135. Rivalries between coworkers can be beneficial if the employees respect -------.
(A) one another
(B) each
(C) its own
(D) another

136. If the fire alarm goes off, employees cannot reenter the building until all of the firefighters ------- the building.
(A) have vacated
(B) to vacate
(C) vacating
(D) vacancy

137. Meegle Neighbor makes most of its revenues ------- from banner advertising on its Web site.
(A) importantly
(B) primarily
(C) tightly
(D) extremely

138. Multilever sells ------- cleaning products that are suitable for any room in your house.
(A) various
(B) variety
(C) variation
(D) variable

139. The PMC Group outdoor training workshop will be very fun ------- the weather does not become unpleasant.
(A) according to
(B) as well as
(C) as long as
(D) apart from

140. The ------- for rewiring the Playtone X100 radio is complicated, so it is recommended to have a professional do it instead.
(A) likelihood
(B) procedure
(C) instruction
(D) capacity


解答
01. D/D/D/A/A
06. A/A/D/D/D
11. C/B/A/C/D
16. D/A/C/C/B
21. B/D/A/D/C
26. B/A/C/C/A
31. B/B/A/C/A
36. A/B/A/C/B

テーマ : TOEIC
ジャンル : 学校・教育

今日のPart5 40問

今日のPart5 40問です。
良かったら、休憩時間などにトライしてみてください。
間違えた問題、知らない単語は各自で調べて解決をお願いしますね(^_-)-☆

101. Prosthetic Limb Inc. makes custom prosthetics ------- customers with missing limbs.
(A) off
(B) by
(C) for
(D) as

102. Customers have been told not to give ------- personal information to solicitors online.
(A) they
(B) theirs
(C) them
(D) their

103. The automobile manufacturing industry has seen little ------- in developed countries in recent years.
(A) grow
(B) grows
(C) grown
(D) growth

104. Upon ------- of the blueprints, please contact Marcel at the architecture firm to confirm their safe delivery.
(A) request
(B) entry
(C) receipt
(D) appeal

105. ------- sales figures have exceeded expectations this year, all employees will be receiving an extra Christmas bonus at year’s end.
(A) Because
(B) When
(C) After
(D) So

106. Please be sure that you have all of your belongings before ------- the aircraft.
(A) leave
(B) leaves
(C) left
(D) leaving

107. Due to careful planning by the CEO, the merger was executed ------- on time and without the need for any layoffs.
(A) success
(B) successful
(C) succeed
(D) successfully

108. Dr. Ian Black is a welcome new ------- to the research team.
(A) addition
(B) outcome
(C) treatment
(D) response

109. A product from the manufacturing line is sampled every hour ------- consistency in the product’s quality.
(A) ensured
(B) to be ensured
(C) to ensure
(D) ensues

110. The new website will be available to -------, including customers and employees.
(A) anything
(B) everyone
(C) themselves
(D) which

111. Despite a six-month delay, the project was ------- approved by the project review board.
(A) finally
(B) early
(C) rarely
(D) immediately

112. Sean Dolan, ------- has an extensive twenty-year history as an analyst for Bruester Keegan, was hired by Lime Consulting.
(A) recently
(B) where
(C) who
(D) since

113. Toby’s Gift Shop will be extending its hours for the next month to ------- the increase in holiday shoppers.
(A) estimate
(B) accommodate
(C) propose
(D) advertise

114. The ------- for the managers’ workshop next week is “conflict resolution in the workplace”.
(A) theme
(B) thematic
(C) themes
(D) themed

115. New employees will not be eligible for a promotion ------- after the six-month probationary period.
(A) against
(B) behind
(C) until
(D) between

116. Customer service representatives must wear their uniform or other ------- clothing only.
(A) increased
(B) positive
(C) approved
(D) honorable

117. Please make ------- arrangements are necessary to attend the company meeting at the head office in July.
(A) whatever
(B) anywhere
(C) whenever
(D) everything

118. The change in store location is mainly ------- an increasing need for more floor space.
(A) so that
(B) if
(C) whereas
(D) due to

119. Gene Frett has ------- in complex commercial litigation for over 30 years.
(A) maintained
(B) specialized
(C) offered
(D) documented

120. The memorial is one of the most ------- iron structure in the world.
(A) recognize
(B) recognizable
(C) recognizing
(D) recognizably

121. Positive online user reviews ------- affect the amount of sales for that product.
(A) favoring
(B) favorable
(C) favorably
(D) favored

122. In order to maintain the ------- of your new monitor, wipe the screen with a dry, nonabrasive cloth to clear off any dust buildup.
(A) appearance
(B) improvement
(C) control
(D) instruction

123. Playbox is proud to announce that it is the most popular gaming laptop of ------- other ones on the market to date.
(A) any
(B) some
(C) each
(D) few

124. The finance department has been implementing new ------- to increase accountability and support transparency.
(A) to measure
(B) measures
(C) measuring
(D) measure

125. All donations raised during this year’s annual Fun Run event will go ------- promoting education in the city’s poorest elementary schools.
(A) except
(B) within
(C) about
(D) toward

126. There was some ------- damage to our office building from the fire yesterday, so the office will be temporarily closed for several days.
(A) structural
(B) structuralize
(C) structurally
(D) structure

127. Due to the inclement weather expected this evening, the management meeting ------- until further notice.
(A) will be postponed
(B) are postponing
(C) should postpone
(D) postponing

128. The Madison Parade will be the point of launch for the new marketing campaign, since it ------- thousands of people every year.
(A) remains
(B) explores
(C) attends
(D) attracts

129. Floki Shipbuilding Corporation has become much more ------- focused on building naval ships after recently drafting a contract with the government.
(A) narrows
(B) narrowing
(C) narrower
(D) narrowly

130. ------- Blake Masteson will take over the company after his father passes away has yet to be determined by the company’s lawyers.
(A) While
(B) Whether
(C) Although
(D) Despite

131. The main elevators will be ------- out of order during the renovation of the central lobby area.
(A) stylishly
(B) previously
(C) constructively
(D) temporarily

132. Pike Solutions offers ------- methods for strengthening a company’s presence on social media.
(A) innovatively
(B) innovative
(C) innovate
(D) innovates

133. Our esteemed ------- and friend, David Burrows, will be leaving the company for retirement next month after working with us for over thirty years.
(A) emergency
(B) colleague
(C) precaution
(D) personnel

134. ------- students in their Junior or Senior year will be eligible for participation in the internship program.
(A) Unless
(B) Moreover
(C) However
(D) Only

135. GMM News brings you reliable, up-to-the-minute coverage with ------- on the ground in over 50 countries around the world.
(A) corresponds
(B) corresponding
(C) correspondents
(D) correspondence

136. With ------- positive feedback over the past three years, Winston Pub and Restaurant is proud to announce that Now Magazine has named it as “Brooklyn’s Hippest Nightspot”.
(A) evenly
(B) potentially
(C) consistently
(D) reluctantly

137. Directors also strive to foster a ------- spirit and friendly attitude among employees and a compassionate demeanor toward the families.
(A) cooperate
(B) cooperated
(C) cooperative
(D) cooperatively

138. Both individual and institutional shareholders have become increasingly willing to pressure corporations to adopt socially responsible -------.
(A) creations
(B) effects
(C) practices
(D) compositions

139. ------- already met the legal requirements, Jasmine Chemical will be entering into the new project next month.
(A) Being
(B) Have
(C) Having
(D) To be

140. Dai’im Software has been developed ------- for the Penguin X operating system and should not be installed on any other system.
(A) exclusively
(B) mutually
(C) partially
(D) alternatively

解答
01. C/D/D/C/A
06. D/D/A/C/B
11. A/C/B/A/C
16. C/A/D/B/B
21. C/A/A/B/D
26. A/A/D/D/B
31. D/B/B/D/C
36. C/C/C/C/A

テーマ : TOEIC
ジャンル : 学校・教育

プロフィール

hiro

Author:hiro
海外留学・赴任経験なしの理系男子
2009年に初TOEIC IP受験
その後、継続して公開テストとIPテストを受験
ほぼ趣味化し、現在に至る
解答プロセスや問題分析に楽しさを感じています
公開テストも毎回受験しています

【TOEIC IP受験履歴】
2009.07 610(L275 R335)
2010.03 685(L330 R355)
2010.05 725(L335 R390)
2010.06 785(L370 R415)
2010.07 820(L440 R380)
2010.10 835(L415 R420)
2010.11 895(L450 R445)
2010.12 935(L470 R465) 
2011.01 890(L480 R410)
2011.05 895(L440 R455)
2011.07 920(L470 R450)
2011.10 920(L455 R465)
2011.11 945(L470 R475)
2011.12 980(L495 R485)
2012.01 980(L495 R485)
2012.03 985(L495 R490)
2012.06 985(L495 R490)
2012.07 955(L495 R460)
2012.09 985(L495 R490)
2012.10 830(L420 R410)
2012.11 860(L435 R425)
2012.12 820(L405 R415)
2013.01 850(L425 R425)
2013.03 920(L460 R460)
2013.05 925(L455 R470)
2013.06 970(L495 R475)
2013.07 985(L495 R490)
2013.10 980(L495 R485)
2013.11 985(L495 R490)
2013.12 970(L495 R475)
2014.01 970(L495 R475)
2014.03 990(L495 R495)
2014.05 980(L495 R485)
2014.07 990(L495 R495)
2014.09 990(L495 R495)
2014.10 985(L495 R490)
2014.10 985(L495 R490)
2014.10 990(L495 R495)
2014.11 990(L495 R495)
2014.11 990(L495 R495)
2014.12 990(L495 R495)*
2014.12 990(L495 R495)
2015.01 990(L495 R495)
2015.01 990(L495 R495)
2015.02 990(L495 R495)
2015.03 980(L495 R485)
2015.05 990(L495 R495)
2015.07 990(L495 R495)
2015.10 990(L495 R495)
2015.10 985(L490 R495)
2015.11 990(L495 R495)
2015.11 990(L495 R495)
2015.12 990(L495 R495)
2016.01 990(L495 R495)
2016.02 990(L495 R495)
2016.03 990(L495 R495)*
2016.06 990(L495 R495)
2016.07 990(L495 R495)
2016.08 985(L495 R490)
2016.09 990(L495 R495)
2016.10 990(L495 R495)
2016.11 990(L495 R495)
2016.12 990(L495 R495)
2017.01 990(L495 R495)
2017.02 990(L495 R495)
2017.03 990(L495 R495)
*LR全問正解

【英検】
1984.06 2級合格
1987.06 準1級合格
2014.01 1級1次不合格A  
2014.10 1級1次不合格A

【中検】(中国語検定)
2010.11 第72回 準4級合格
2011.06 第74回 4級合格
2011.06 第74回 3級合格

最新記事
最新コメント
最新トラックバック
月別アーカイブ
カテゴリ
カレンダー
06 | 2015/07 | 08
- - - 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 -
天気予報

-天気予報コム- -FC2-
検索フォーム
リンク
RSSリンクの表示
ブロとも申請フォーム

この人とブロともになる

QRコード
QR