今日のPart5 40問

今日のPart5 40問です。
良かったら、休憩時間などにトライしてみてください。
間違えた問題、知らない単語は各自で調べて解決をお願いしますね(^_-)-☆

101. We are open to any ------- regardless of how unimportant they may sound.
(A) suggest (B) suggestions (C) suggested (D) suggesting

102. The customer database can only be ------- by Human Resources Department employees.
(A) access (B) accessing (C) accessed (D) to access

103. The manager ------- the result of the recruitment of new employees.
(A) announced (B) produced (C) earned (D) alarmed

104. In case of an accident, UA Airways is responsible for the ------- of all passengers.
(A) safe (B) safely (C) safety (D) saved

105. Mr. McQueen had a brief discussion on the estimate ------- the Accounting Department employee.
(A) to (B) whether (C) along (D) with

106. The announcement posted online ------- the list of employees whose resumes have passed the screening.
(A) include (B) includes (C) inclusive (D) inclusion

107. Ms. Tadaki, the renowned engineer, has been a ------- figure in IT development.
(A) centrally (B) centralized (C) centralization (D) central

108. Trust, Inc., which specialized in handmade gift items, had a good reputation for ------- cheating on its taxes.
(A) even (B) still (C) never (D) frequently

109. Forego Airways, one of the largest low-cost carriers in China, charges ------- as low as $200 for international flights.
(A) fares (B) properties (C) values (D) capacity

110. Employees who requested a transfer will be informed of their newly ------- responsibilities by this week.
(A) assigning (B) assigned (C) assign (D) assignment

111. The accounting manager wants the expense reports to be submitted ------- so that he can process them before the end of the fiscal year.
(A) substantially (B) promptly (C) ever (D) largely

112. The lecturer is scheduled ------- a workshop on computer programming this Friday.
(A) giving (B) should have given (C) may give (D) to give

113. The purse you ordered ------- in three different colors and can be delivered within two days.
(A) comes (B) provides (C) sells (D) offers

114. Mr. Ronald ordered lunch for ------- and his secretary at the cafeteria since she was still having a telephone conversation with an important customer.
(A) he (B) his own (C) himself (D) his

115. Because the lecturer was running out of time, he ended his lecture after he spoke ------- about the subject of his next lecture.
(A) recently (B) slightly (C) briefly (D) hardly

116. The contract states Acute Insurance’s ------- rates in case of the termination of the contract prior to its expiration date.
(A) reimburse (B) reimbursement (C) reimbursed (D) reimburses

117. Ms. Stark was not able to attend the conference ------- she was on maternity leave.
(A) as (B) which (C) so (D) why

118. Since the renovation of the staff lounge, the level of employee engagement has been ------- higher.
(A) noticeable (B) notice (C) noticing (D) noticeably

119. The convention center ------- Harbor Station is conveniently located and has a spacious underground parking area.
(A) below (B) directly (C) near (D) among

120. The Northland Urban Design Workshop is to be held next week and is open to anyone who is interested in ------- about the construction of bridges in cities.
(A) learn (B) learned (C) to learn (D) learning

121. Those over 55 years of age will greatly ------- from joining the national pension plan.
(A) benefit (B) prevent (C) assist (D) cover

▶▶▶GO ON TO THE NEXT PAGE(^^)/

122. To maximize the performance of its audio player, Bass Sound Products worked ------- with Ryerson Electronics on its latest released model.
(A) collaborative (B) collaboratively (C) collaboration (D) collaborated

123. In ------- to the recent inflation, Local Industrial Bank has reduced its interest rates by 2%.
(A) responding (B) responsive (C) response (D) respond

124. The two applicants will be required to deliver a five-minute presentation on the subjects given to ------- of them.
(A) other (B) which (C) each (D) none

125. The committee members will not be discussing the reports further ------- the meeting is scheduled to end in ten minutes.
(A) so that (B) otherwise (C) unless (D) because

126. Ms. Jones was glad that she had ------- led the marketing team to make more sales than planned.
(A) successfully (B) success (C) succeeding (D) successive

127. ------- after reducing the price of its software program, Forward Technologies began to have more customers posting reviews of its program online.
(A) Rarely (B) Formerly (C) Nearly (D) Shortly

128. Beginning tomorrow, the Star Department Store ------- the service hours of its Complaint Department until the holiday is over.
(A) is extended (B) will be extending (C) extended (D) to extend

129. The items you ordered will be delivered immediately ------- receipt of your payment.
(A) upon (B) likewise (C) beyond (D) about

130. Martha is looking for someone who can take the night ------- in her place this weekend from 10 P.M. to 3 A.M.
(A) shift (B) task (C) diagnosis (D) response

131. St. Louise House, located in the suburbs, provides a ------- environment in which the homeless can stay temporarily.
(A) protection (B) protector (C) protective (D) protected

132. ------- the sales team has contributed to the firm’s total revenues by more than 40% this quarter, they will be given additional incentives.
(A) Assuming that (B) In response to (C) Unless (D) Since

133. Complaints were made by several employees working in the office next to the cafeteria being renovated as they stated that the noise was quite ------- to their work.
(A) disruption (B) disrupted (C) disruptive (D) disrupter

134. The V-Tech Corporation is expecting the engineers to come for an ------- of its outdated manufacturing facility soon.
(A) enterprise (B) overhaul (C) enrollment (D) admission

135. Please be ------- that the insurance fee you have to pay may increase when you renew your insurance five years from now.
(A) note (B) known (C) ensured (D) aware

136. Gloria Boutique eventually closed its doors after doing ------- in Paris for more than 20 years.
(A) business (B) reputation (C) exposure (D) compensation

137. Please note that you should give us a call to reserve the venue at least two weeks in advance when ------- an event with more than 30 attendees.
(A) scheduled (B) scheduling (C) scheduler (D) schedule

138. The regional economy is ------- to improve due to the increasing number of tourists visiting in the past six months.
(A) probable (B) scheduled (C) likely (D) applicable

139. Many customers have remained loyal to Top Motors, whose vehicles have a good reputation for their -------.
(A) durability (B) possibility (C) positivity (D) trend

140. We encourage you to select all the possible dates you can come when scheduling a regular checkup on our Web site as you may be asked to have your checkup on an ------- date.
(A) flexible (B) extended (C) capable (D) alternative

解答
101. (B) 102. (C) 103. (A) 104. (C) 105. (D) 106. (B) 107. (D) 108. (C) 109. (A) 110. (B)
111. (B) 112. (D) 113. (A) 114. (C) 115. (C) 116. (B) 117. (A) 118. (D) 119. (C) 120. (D)
121. (A) 122. (B) 123. (C) 124. (C) 125. (D) 126. (A) 127. (D) 128. (B) 129. (A) 130. (A)
131. (C) 132. (D) 133. (C) 134. (B) 135. (D) 136. (A) 137. (B) 138. (C) 139. (A) 140. (D)
スポンサーサイト

テーマ : TOEIC
ジャンル : 学校・教育

コメントの投稿

非公開コメント

プロフィール

hiro

Author:hiro
海外留学・赴任経験なしの理系男子
2009年に初TOEIC IP受験
その後、継続して公開テストとIPテストを受験
ほぼ趣味化し、現在に至る
解答プロセスや問題分析に楽しさを感じています
公開テストも毎回受験しています

【TOEIC IP受験履歴】
2009.07 610(L275 R335)
2010.03 685(L330 R355)
2010.05 725(L335 R390)
2010.06 785(L370 R415)
2010.07 820(L440 R380)
2010.10 835(L415 R420)
2010.11 895(L450 R445)
2010.12 935(L470 R465) 
2011.01 890(L480 R410)
2011.05 895(L440 R455)
2011.07 920(L470 R450)
2011.10 920(L455 R465)
2011.11 945(L470 R475)
2011.12 980(L495 R485)
2012.01 980(L495 R485)
2012.03 985(L495 R490)
2012.06 985(L495 R490)
2012.07 955(L495 R460)
2012.09 985(L495 R490)
2012.10 830(L420 R410)
2012.11 860(L435 R425)
2012.12 820(L405 R415)
2013.01 850(L425 R425)
2013.03 920(L460 R460)
2013.05 925(L455 R470)
2013.06 970(L495 R475)
2013.07 985(L495 R490)
2013.10 980(L495 R485)
2013.11 985(L495 R490)
2013.12 970(L495 R475)
2014.01 970(L495 R475)
2014.03 990(L495 R495)
2014.05 980(L495 R485)
2014.07 990(L495 R495)
2014.09 990(L495 R495)
2014.10 985(L495 R490)
2014.10 985(L495 R490)
2014.10 990(L495 R495)
2014.11 990(L495 R495)
2014.11 990(L495 R495)
2014.12 990(L495 R495)*
2014.12 990(L495 R495)
2015.01 990(L495 R495)
2015.01 990(L495 R495)
2015.02 990(L495 R495)
2015.03 980(L495 R485)
2015.05 990(L495 R495)
2015.07 990(L495 R495)
2015.10 990(L495 R495)
2015.10 985(L490 R495)
2015.11 990(L495 R495)
2015.11 990(L495 R495)
2015.12 990(L495 R495)
2016.01 990(L495 R495)
2016.02 990(L495 R495)
2016.03 990(L495 R495)*
2016.06 990(L495 R495)
2016.07 990(L495 R495)
2016.08 985(L495 R490)
2016.09 990(L495 R495)
2016.10 990(L495 R495)
2016.11 990(L495 R495)
2016.12 990(L495 R495)
2017.01 990(L495 R495)
2017.02 990(L495 R495)
2017.03 990(L495 R495)
*LR全問正解

【英検】
1984.06 2級合格
1987.06 準1級合格
2014.01 1級1次不合格A  
2014.10 1級1次不合格A

【中検】(中国語検定)
2010.11 第72回 準4級合格
2011.06 第74回 4級合格
2011.06 第74回 3級合格

最新記事
最新コメント
最新トラックバック
月別アーカイブ
カテゴリ
カレンダー
09 | 2017/10 | 11
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 - - - -
天気予報

-天気予報コム- -FC2-
検索フォーム
リンク
RSSリンクの表示
ブロとも申請フォーム

この人とブロともになる

QRコード
QR